De schoonheidsspecialiste bij u thuis

It Works body wraps

It Works Body Wraps

Een wrap kost € 35,00.  Een kuur bevat 4 wraps voor de prijs van € 120,00. Jouw voordeel van  20.00.

De Body Wrap is een kant-en-klare wrap die in de salon tijdens een behandeling wordt gebruikt.  Maar die ook eenvoudig thuis te gebruiken is. (ook om de kuur thuis af te maken)

Met behulp van 100% natuurlijke ingrediënten wordt je lichaam gereinigd van gifstoffen die zich hebben opgehoopt in je vetcellen. Het breekt de vetcellen op in kleine vetmoleculen zodat deze kunnen worden opgenomen in de dagelijkse energiebehoefte als brandstof. 
Door het veelvuldig drinken van water zorg je voor een goede circulatie van actieve ingrediënten die deze vetmoleculen helpen afbreken.

De Body Wrap verbeterd tevens de microcirculatie op de plek waar deze wordt aangebracht, dit resulteert in een strakkere, stevigere en jeugdigere huid! 

Cellulitis en striae worden hierdoor verminderd.                                                                                                                                        

 

  • Verstrakt en verstevigd de huid 
  • Minimaliseert de aanwezigheid van cellulitis
  • Verbetert de teint en structuur van de huid
  • Geen rotzooi en makkelijk in gebruik
  • Resultaten al vanaf 45 minuten
  • Progressieve resultaten voor 72 uur
  • Gemaakt met natuurlijke ingrediënten

 

 beenwrap

Hier is een been behandeld om het verschil aan te geven .

ALS KUUR KAN HET OOK WORDEN VERSTUURD!! 

Hoe werkt de Body Wrap?

Foto

De body wrap bevat een 100% natuurlijke botanische formule die er voor zorgt dat je op een gezonde, snelle en effectieve manier een strakker en slanker figuur bereikt. De body wrap zorgt ervoor dat gifstoffen uit je vetcellen worden “gespoeld” en dat vetcellen afgebroken worden op plaatsen waar de body wrap toegepast wordt. 

De werking van de Body Wrap bestaat uit het activeren van essentiële lichaamsprocessen die zowel centimeterverlies bevorderen alsook het vetmetabolisme en de afvoer daarvan stimuleren. 

Het stimuleren van het vetmetabolisme. De meeste body wraps die je kunt vinden op het internet hebben geen invloed op de vetafbraak, maar fungeren puur als “zweetband” en proberen hiermee vocht af te drijven. Dit is nou net het unieke aan de echte Body Wraps die centimeterverlies bevorderen. Door het afbreken van het vet in de vetcellen en door het verbeteren van de afvoer en circulatie, worden de vetzuren uit het lichaam verwijdert als afvalstoffen.

  1. De zogenaamde lymfedrainage. Dit proces wordt ook toegepast als onderdeel van een zachte, rustgevende en pulserende massage van de lymfeklieren en de lymfebanen om de lymfe-afvoer te stimuleren. Tijdens dit proces worden vetzuren en toxines via het lymfevocht uit het lichaam verwijderd als zijnde afvalstoffen. Deze afvalstoffen bevatten allerlei onzuiverheden die het lichaam heeft opgeslagen uit voorbereid voedsel, sigaretten, alcohol en de lucht die we hebben ingeademd. Het afbreken en afvoeren van deze afvalstoffen zal meteen centimeterverlies bevorderen.
  2. Het stimuleren van de bloed micro-circulatie. Dit is de bloedstroom door de allerkleinste bloedvaten (capillairen) van het lichaam. Deze werking is essentieel voor een body wrap om echt gewichtsverlies te kunnen veroorzaken. De vetcellen zijn namelijk met capillairen omgeven die wel mijlenlang kunnen zijn en de vetcellen in staat stellen om de afvalstoffen en toxines te doen afvloeien. Om dit optimaal te kunnen doen dient de micro-circulatie in de capillairen te worden gestimuleerd zodat er voldoende bloed kan worden rondgepompt om deze snel te verwijderen.